Cuma, Aralık 02, 2005

SEVDİĞİM RESSAM BU KEZ AYDIN'DA SERGİ AÇIYORMUŞ:

Özlem Kalkan Erenus, Galeri K’ da


Özlem Kalkan Erenus, “Dünden Kalanlar” başlıklı kişisel sergisini Aydın, Galeri K’ da açıyor.

Özlem Kalkan Erenus, 7. kişisel sergisinde, tuval üzerine karışık malzeme ile uyguladığı portre düzenlemelerinden oluşan “Dünden Kalanlar” serisinden çalışmaları ile 10 Aralık 2005 Cumartesi günü, Aydınlı sanatseverler ile buluşuyor.

Aydın’ın ilk ve tek özel sanat galerisi olma özelliğini taşıyan ve Aralık 2004’te hizmet vermeye başlayan Galeri K, Özlem Kalkan Erenus’un sergisi ile birinci yaşını kutluyor. Galeri K’nın kurucusu Hakan Karabulut, etkinliği Aydın Kültür Sanat Platformu çatısı altında gerçekleştirdiklerini; platformun Aydınlılara, edebiyat, tiyatro, müzik, sinema ve fotoğraf alanlarında da nitelikli etkinlikler sunmaya devam edeceğini müjdeliyor ve hedeflerinin Aydın’da sanatın her branşında, gelenekselleşmiş festivaller düzenlemek olduğunu belirtiyor.

Erenus sergide yer alan çalışmaları ile ilgili olarak şunları söylüyor: “Dünden Kalanlar” başlıklı seri, belleğimin dar yollarında çıktığım bir gezinti. Geçmişten gelen yüzleri harçlara kazıdığım ve yan yana dizerek bir araya getirdiğim bir yolculuk. Bu yüzler, geçmişin bir tür kalıntısı gibi, ufak tefek şeyler, zamanın gölgesinde bir parça bulanıklaşmış yansımalar. Her biri bir yabancı ve her biri biraz da ben...

Erenus, “Dünden Kalanlar” serisinden çalışmaları ile Şubat 2005’te Uluslararası Tahran Bienali’ne; Mayıs 2005’te ise Romanya’da düzenlenen “Uluslararası Arad Bienali”ne katılmıştı.

Sergi 7 Ocak 2006 Cumartesi gününe kadar, Pazar hariç her gün 08.30 - 18.00 saatleri arasında gezilebilir. Galeri K, Karabulutlar Giyim Merkezi, Ramazanpaşa Camii Yanı, AYDIN - Tel: (256) 225 19 43


e-postası: info@ozlemkalkanerenus.com

Hiç yorum yok: